12 Temmuz 2011 Salı

12 yıl sonra ikiz bebek mutluluğu

Eskişehir'de'de yaşayan Timur-Sevgi Er çifti, 12 yıl çocuk hasreti çektikten sonra ikiz bebekleri ile çifte mutluluk yaşadı. Eskişehir'de yaşayan Timur-Sevgi Er çifti, birçok tedavi yöntemini denemelerine rağmen 12 yıldır çocuk sahibi olamadı. Üç kere deneyip sonuç alamadıkları tüp bebek yöntemine dördüncü kez Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi Tüp bebek Kliniğimize başvuran Sevgi Er, sonunda ikiz bebeklere hamile kaldı.
Eskişehir'de yaşayan Timur-Sevgi Er çifti, 12yıl çocuk hasreti çektikten sonra ikiz bebekleri ile çifte mutluluk yaşadı.
Heyecan içinde geçen ayların ardından 3 gün önce dünyaya gelen ikizlere 'İrem ve 'Ceren' isimlerini verdiler . İkizlerin dünyaya gelmesiyle çiftin mutlulukları ikiye katlandı. Baba Timur Er, eşinin hamile kalmaya çalıştığı dönemde hiç umutlarını yitirmediklerini söyleyerek, "Evimize iki tane melek geldi. Çok güzel bir duygu yaşıyoruz. Bundan başka güzel bir duygu hissedilmez. Karamsardık, ümit vardı ama tam da değildi. Çok mutlu olduk. Allah olmayanlara da versin. Biz bu duyguyu tattık, inşallah herkes tadar. 12 yıl sonra baba olma duygusunu yaşadım. Evimizin bereketi arttı. 12 yıllık hasret sizlerin sayesinde çifte mutlulukla son buldu" diye konuştu. Bizde ekip arkadaşlarımızla .çok mutlu olduk..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder